Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για φωτογραφίες. Είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος ή ερασιτέχνης δεν έχει σημασία αρκεί να είστε ρομαντικός.

Ζαγόρια


Προσωπικά έχω αναφερθεί πολλές φορές σε αυτή την εποχή του χρόνου γιατί με συναρπάζουν όλα αυτά τα χρώματα της φύσης.


Παλαιοκαρυά Τρικάλων

Το φθινόπωρο έχει τη δική του, μελαγχολική ίσως, μαγεία, με μία διαφορετική «παλέτα» να βάφει τα τοπία.


Ορεινή Φωκίδα


Μπήκαμε για τα καλά στο φθινόπωρο, και για όσους ήδη άρχισαν να μελαγχολούν αφήνοντας πίσω τους το καλοκαιράκι, η φύση έρχεται να μας αποδείξει πως όλες οι εποχές έχουν την αξία τους.

Βάλια Κάλντα (Μακεδονία)

Το πράσινο τοπίο δίνει τη θέση του στα πιο ζεστά χρώματα, όπως καφέ, πορτοκαλί, κίτρινο και κόκκινο, εξαιτίας της προοδευτικής αποσύνθεσης της χλωροφύλλης.

Ασπροπόταμος




Μοναδικές «ζωγραφιές» που συγκινούν και μαγεύουν, δημιουργημένες από ποικιλία χρωμάτων, μας χαρίζει απλόχερα η φύση αυτή την εποχή, αποδεικνύοντας τη δύναμή και την υπεροχή της.

Πηγές Αώου



Φθινόπωρο και χρώματα, Η μαγεία της φύσης σε ένα ονειρικό περιβάλλον. Η ομορφιά της φύσης σαν σε ένα ονειρικό κόσμο, μια φαντασίωση.

Καστοριά


Το φθινόπωρο όταν πέσουν οι πρώτες βροχές, ξαφνικά η φύση μοιάζει να ξυπνά και μέσα σε λίγες μέρες όλα έχουν πρασινίσει ξανά. Τα φθινοπωρινά αγριολούλουδα εμφανίζονται στην εξοχή και η σκόνη του καλοκαιριού ξεπλένεται.


 Πάρνωνας



Οι ομορφιές της Ελλάδας δεν τελειώνουν ποτέ. Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνα, σε όλες τις εποχές του χρόνου τα τοπία της θα μας δείχνουν πόσο ευλογημένος τόπος είναι.!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου