Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!!


«Πήραμε εκδίκηση για τον προφήτη Μωάμεθ! Σκοτώσαμε την Charlie Hebdo».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Figaro, οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ στην είσοδο των γραφείων και δεν ανέβηκαν στους ορόφους, ενώ όπως γράφει η Parisien, η επίθεση φαίνεται ότι ήταν καλά σχεδιασμένη, αφού έγινε την ώρα που ήταν παρόντες όλοι οι δημοσιογράφοι. Μάλιστα οι δράστες φέρεται να φώναξαν τα θύματα με τα ονόματά τους πριν την εκτέλεση.

Έχοντας τραυματίσει θανάσιμα πολλούς ανθρώπους, μεταξύ αυτών τέσσερις σκιτσογράφους τους Charb (47 ετών), Tignous (47 ετών), Cabu (76 ετών) Wolinski (80 ετών) και τον 68χρονο οικονομολόγο Μπερνάρ Μαρί, απομακρύνθηκαν με όχημα. Δυο αστυνομικοί έχασαν επίσης την ζωή τους.

Οι 4 άτυχοι σκιτσογράφοι που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους.


«Δημοσιογράφοι και αστυνομικοί δολοφονήθηκαν. Υπάρχουν 11 νεκροί και 4 μεταξύ ζωής και θανάτου. Υπάρχουν 40 άτομα υπό προστασία αυτή τη στιγμή» είπε ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ που έσπευσε στο σημείο, τονίζοντας ότι το ανθρωποκυνηγητό δεν θα σταματήσει μέχρι να συλληφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Η Γαλλία βρίσκεται σε σοκ. Γιατί πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, δίχως αμφιβολία. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μια χώρα ενωμένη» υπογράμμισε.

Για «εθνική τραγωδία που βύθισε την Γαλλία στο πένθος και απειλεί την Δημοκρατία», γι' αυτό και χρήζει «άμεσης, αποφασιστικής απάντησης», έκανε λόγο ο πρώην Πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου