Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ? ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ !!!!!!!


ΜΗΠΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ??
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ !!!!!


Κάθομαι και σκέφτομαι γιατί τόσα χρόνια αφήναμε τους πολιτικούς να μας ξεφτελίζουν, να μας κατακλέβουν, να ξεπουλάνε τα δικαιώματα μας και τη γη μας. 
Αναρωτιέμαι πάνω από όλα γιατί δεν καταλάβαμε όλοι ότι βρισκόμαστε δέσμιοι κάποιον ξένων κυρίων, τους οποίους εν τέλει δεν ψηφίσαμε, 
που ορίζουν πόσο θα πληρωνόμαστε, πόσο θα φορολογούμαστε, τι αποκρατικοποιήσεις θα κάνουμε, τι επιδοτήσεις θα κόψουμε. 
Κατέληξα πως πολύ απλά είχαμε σταματήσει να σκεφτόμαστε σαν Έλληνες πια.





Το σχέδιο εξόντωσης του Έλληνα ήταν καλά μελετημένο εδώ και καμιά σαρανταριά χρόνια, και δεν μιλάω για το πως αγκυροβόλησε το χρέος στα λιμάνια μας γιατί αυτό το έχουν χιλιο-αναλύσει άλλοι τον τελευταίο χρόνο.




Το σχέδιο εξόντωσης χτύπησε τα πιο πολύτιμα πετράδια του Ελληνισμού όπως είναι η ιστορία, η θρησκεία, η νοημοσύνη, ο πατριωτισμός, το φιλότιμο.

Στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, ξαναγράφτηκαν βιβλία ιστορίας, σβήστηκαν καυστικά σημεία, παραλήφτηκαν επίμαχες σφαγές, παραμερίστηκαν συγκεκριμένες έχθρες.

Στην ουσία, οτιδήποτε προωθούσε μια εθνική ταυτότητα ενάντια σε κατακτητές η μια ορθή αντιδραστικότητα ήταν ταμπού και ας κινδυνεύαμε να χάσουμε τα αγαθά μας τα οποία τα εγκαταλείψαμε
και τα παραχωρήσαμε για να τα εκμεταλλεύονται άλλοι.





Στο όνομα της ανεκτικότητας, μας κάνανε να βλέπουμε οτιδήποτε πνευματικό και εκκλησιαστικό στενόμυαλο, προκατειλημμένο, ντεμοντέ. (Αν και πολλοί ιερωμένοι-δημόσιοι υπάλληλοι συνεισέφεραν σε αυτό επίσης). 
Στρέψαμε τα πρόσωπα μας μακριά από τα ήθη και έφυγαν και τα έθιμα μαζί. 
Αδειάσαμε από συνείδηση και ήρθαν τα κλεφτρόνια που μας διοικούσαν τόσα χρόνια.
Με την εξαφάνιση των πιο βασικών αρετών, έφθινε και η οικογένεια, η συντροφικότητα, η εκτίμηση για τον πλησίον μας.




Στο όνομα της καλοπέρασης, άνοιξαν τα ιδιωτικά κανάλια και γέμισε η καθημερινότητά μας κατά ενενήντα τα εκατό με αηδίες.
Η ενημέρωση ομογενοποιήθηκε και ο κόσμος έπεσε σε λήθαργο, υπνωτίστηκε με υπέρλαμπρες παραγωγές όπου παρέλαυναν — ακόμα και σήμερα — ξετσίπωτες χαμηλής νοημοσύνης αλλά απείρου κάλλους.

Μας πήραν την αγάπη για τον τόπο αυτό. 
Αγαπήσαμε τα ξενόφερτα γιατί τα δικά μας ήταν παρακατιανά. 
Η γλώσσα μας με τα υπέροχα γράμματα της έχει καταντήσει να γράφεται το θήτα με το νούμερο οκτώ. 
Τα γλυπτά μας ανήκουν σε ξένα μουσεία. 
Παραμελήσαμε τη χώρα μας και τώρα αισθανόμαστε αηδία για αυτό που κατάντησε.





Δεν μας έμεινε τίποτα άλλο παρά μόνο το ΦΙΛΟΤΙΜΟ, από τις λίγες 
λέξεις παγκοσμίως που δεν μπορούν να μεταφραστούν εύκολα καθώς την έννοια αυτή δεν την έχουν άλλοι λαοί. 

Δεν ξέρω τι θα απογίνουμε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πέρασαν πολλά χρόνια για να καταστραφεί ο Ελληνισμός και η εξόντωση έγινε σε διάφορα επίπεδα, μελετημένα με ακρίβεια. 
Δεν πρέπει να μας ξαφνιάζει το ότι σήμερα ο υποδουλωμένος Έλληνας αρχίζει να σηκώνει κεφάλι και ξαναθυμήθηκε ότι δεν είναι ραγιάς.

Υπήρξε άμυαλος, ανώριμος, χωρίς άποψη, θέληση και αποφασιστικότητα αφού χρόνια πλύσης εγκεφάλου τον έπεισαν ότι τα έφαγε μαζί με τους πολιτικούς. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.!!!!

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !!! 
ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ !!!


Επεξεργασία κειμένου Τέσσυ Νικολαίδου Λευτάκη
Πηγή:http://apocalypsejohn.com/

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΑΦΆΝΤΑΣΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΈΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΠΌΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΊΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΑΦΆΝΤΑΣΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ,ΟΙ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΈΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΠΌΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΕΡΔΊΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή